Redescoperirea, conservarea şi promovarea gusturilor şi aromelor din Ţara Făgăraşului şi nu numai. Elena Daniela Graură (EDG) şi echipa ei frumoasă...

luni

workshop uri gastronomice cu EDG la Scoala de Vara de la Dragus


" In toate proiectele mele incurajez crearea unor obiceiuri alimentare sanatoase. Descoperirea si constientizarea gustului legumelor, a structurii fiecareia, indiferent daca este radacina, tulpina, fruct, floare, frunza, bulb sau intreaga planta. Si recomand consumul acestora in stare cruda. La workshop-ul de la Dragus am pornit, basic, cu cateva jocuri cheie, care sa scoata in evidenta efectele pozitive ale legumelor si fructelor. Prepararea unor salate dupa retete construite impreuna a fost incurajator pentru copii in a le consuma. Le-am combinat, le-am decorat, au inteles perfect ce contine fiecare farfurie in parte si au fost extrem de entuziasmati de ceea ce a iesit! Sunt convinsa ca si-au schimbat parerea despre salate. Au inteles bogatia de vitamine si aportul acestora, importanta fibrelor si chiar au considerat ca sa faci o salata este nu doar foarte sanatos (poate chiar cel mai sanatos) dar si „foarte fun” J M-am bucurat sa fiu alaturi de ei! Ma bucura fiecare „batalie” castigata in aceasta lupta pe care o duc si o ducem din ce in ce mai multi dintre noi, pentru promovarea mancatului sanatos!"  Elena Daniela Graura




Mai multe imagini si povesti, AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu